diumenge, 28 de març del 2010

UNS CUINERS MOLT SIMPATICS

S'APROPA LA PASQUA, I UNA PASQUA SENSE MONA NO SERIA PASQUA, PER AIXÓ DIJOUS DE BON MATI, ENS HEM PREPARAT PER FER LA NOSTRA MONA DE PASQUA.
EL FORN ENS HA PORTAT LA BASE DE LA NOMA JA FETA, NOSALTRES TENIM QUE AMASAR-LA, FICAR-LI ELS CONFITETS I LA FRUITA, I NO OBLIDAR-NOS DE L'OU.
DESPRÉS LA PORTAREM AL FORN A COURE, PER A MENJAR PER LA VESPRADA AMB ELS PAPAS.
I AQUEST ES EL PROCÉS DE ELABORACIÓ DE LA NOSTRA MONA:


I QUAN JA HEM ACABAT DE FER LA NOSTRA MONA ES L'HORA DE PORTAR-LA AL FORN.


ARA TANS SOLS QUEDA MENJAR-NOS LA MONA I GAUDIR DE LA PASQUA.
BON PROFIT A TOTS!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Qué bien se lo pasan estos chicos en el cole! Cuando yo iba a la escuela no hacíamos tantas cosas.
Dan ganas de tener cuatro años otra vez para volver al cole.
Por cierto, la mona estaba buenísima.
Saludos.

EDUCAR

EDUCAR ES LO MISMO QUE PONER MOTOR A UNA BARCA....
HAY QUE MEDIR
HAY QUE PESAR
HAY QUE EQUILIBRAR
Y PONER TODO EN MARCHA
(GABRIEL CELAYA)