diumenge, 16 de gener del 2011

FESTES DE BENICASSIM

ESTEM DE FESTES, FESTES DEL NOSTRE POBLE, LES FESTES DE SANT ANTONI.
TENIM UN PROGRAMA DE LO MÉS VARIAT I ENTRE TOT DESTAQUEM, LA NIT DE LES FOGURES I REPARTIMENT DE COQUETES, PORTEU TOTS LES VOSTRES MASCOTES A BENEIR, CONCERTS, FIRA I EL DIA GRAN, EL DIA DE LES PAELLES.

PASEU UNES BONES FESTES, RECORDEU QUE TENIM ESCOLA DIMARTS I DIMECRES.

LES COQUETES DE SANT ANTONI

RECEPTA DE LA COQUETA DE SANT ANTONI
1 GOT D'AIGUARDIENT.
1 GOT DE MISTELA.
2 GOTS D'OLI
2 GOTS DE SUCRE
FARINA
OU PER PINTAR I SUCRE PER TIRAR PER DAMUNT
AL FORN I DESPRÉS A MENJAR!!!!!

ELS XIQUETS HAN VINGUT PREPARATS PER A FER LA SEVA COQUETA DE SANT ANTONI I UNA VEGADA ENS HEM RENTAT LES MANS I ESTA TOT PREPARAT COMENÇEN EN LA EL.LABORACIÓ DE LA NOSTRA COQUETA DE SANT ANTONI QUE PORTAREM AL FORN DEL MENJADOR I QUE PER LA VESPRADA PREPARAREM PER PORTAR-LA A CASA.

EL PRIMER PAS ES OLORAR EL AIGUARDIENT I LA MISTEL. ABOCAR LA MISTELA I EL AIGUARDIENT I ELS DOS GOTS D'OLI I BARREGEM TOT.



EL SEGON PAS ES TASTAR EL SUCRE I ABOCAR-LO A LA BARREGA ANTERIOR I DE NOU TORNEM A BARREGAR-HO TOT.




EL TERCER PAS ES AFEGIR LA FARINA FINS QUE LA MASSA SIGA UNA BOLA COMPACTA.




FEM LA NOSTRA COQUETA, FEM ELS FORATS, PINTEM EN OU I TIREM SUCRE.




I PER FI LA PORTEM AL FORN.


 
I ELS GRANS CUINERS SON:


EDUCAR

EDUCAR ES LO MISMO QUE PONER MOTOR A UNA BARCA....
HAY QUE MEDIR
HAY QUE PESAR
HAY QUE EQUILIBRAR
Y PONER TODO EN MARCHA
(GABRIEL CELAYA)