diumenge, 16 de gener del 2011

LES COQUETES DE SANT ANTONI

RECEPTA DE LA COQUETA DE SANT ANTONI
1 GOT D'AIGUARDIENT.
1 GOT DE MISTELA.
2 GOTS D'OLI
2 GOTS DE SUCRE
FARINA
OU PER PINTAR I SUCRE PER TIRAR PER DAMUNT
AL FORN I DESPRÉS A MENJAR!!!!!

ELS XIQUETS HAN VINGUT PREPARATS PER A FER LA SEVA COQUETA DE SANT ANTONI I UNA VEGADA ENS HEM RENTAT LES MANS I ESTA TOT PREPARAT COMENÇEN EN LA EL.LABORACIÓ DE LA NOSTRA COQUETA DE SANT ANTONI QUE PORTAREM AL FORN DEL MENJADOR I QUE PER LA VESPRADA PREPARAREM PER PORTAR-LA A CASA.

EL PRIMER PAS ES OLORAR EL AIGUARDIENT I LA MISTEL. ABOCAR LA MISTELA I EL AIGUARDIENT I ELS DOS GOTS D'OLI I BARREGEM TOT.



EL SEGON PAS ES TASTAR EL SUCRE I ABOCAR-LO A LA BARREGA ANTERIOR I DE NOU TORNEM A BARREGAR-HO TOT.




EL TERCER PAS ES AFEGIR LA FARINA FINS QUE LA MASSA SIGA UNA BOLA COMPACTA.




FEM LA NOSTRA COQUETA, FEM ELS FORATS, PINTEM EN OU I TIREM SUCRE.




I PER FI LA PORTEM AL FORN.


 
I ELS GRANS CUINERS SON:


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Laura, no tengo palabras, te superas día a día, creo que tienes una vocación inmensa, muchas gracias por ser como eres, la yaya de Gorka

BESSONES BENICASSIM ha dit...

QUE GRACIA TODOS CON DELANTAL....ESTAN GUAPISIMOS ESTOS COCINEROS EN MINIATURA!!!!!!!!!!!!! Y TU MONÍSIMA CON TU GORRO.

EDUCAR

EDUCAR ES LO MISMO QUE PONER MOTOR A UNA BARCA....
HAY QUE MEDIR
HAY QUE PESAR
HAY QUE EQUILIBRAR
Y PONER TODO EN MARCHA
(GABRIEL CELAYA)